Kedves palesztin polgártársak, kedves magyar barátaink, kedves látogatók!

Új honlapunkon néhány alapvető információt szeretnénk megosztani Palesztináról és a palesztin-magyar kapcsolatokról. Áttekintést nyújtunk a Palesztináról, az ország történelméről, politikájáról, gazdaságáról, külkapcsolatairól, kulturális örökségéről, oktatásáról, lehetőségeiről és együttműködésekről. Célunk, hogy honlapunk olyan felület legyen, amely hasznos mind a közösségünk, mind a diákok, tudósok és kutatók, mind pedig a nyilvánosság számára, három nyelven: arabul, magyarul és angolul.

Palesztina és Magyarország kapcsolata történelmi gyökerekkel rendelkezik. Büszkék vagyunk barátságunkra, közös értékeinkre és elveinkre. Palesztina mindig is nagy jelentőséget tulajdonított Magyarországgal fennálló kapcsolatára, és elkötelezett amellett, hogy közös munkával elmélyítse ezt a barátságot, valamint közös érdekek mentén bővítse a kölcsönösen előnyös együttműködések körét.

Palesztin magyarországi nagykövetsége számára kiemelten fontos a kétoldalú kapcsolatok további erősítése, valamint az együttműködések további növelése minden területen és szinten. Elkötelezettek vagyunk a meglévő kapcsolatok bővítése, az új lehetőségek feltárása, valamint a két ország népe közötti hidak megerősítése iránt. Közösségünk kiszolgálása és egyedülálló minőségi szolgáltatásokkal való ellátása ugyancsak kiemelt feladatunk. A konzuli szolgáltatásokkal kapcsolatos minden adminisztratív eljárás, szükséges dokumentum és nyomtatvány, valamint földekkel kapcsolatos közlemény részletesen megtalálható a honlapunkon, folyamatos frissítés mellett.

Meggyőződésünk, hogy virágzó lehetőségek születnek és őszintén hisszük, hogy az élénk palesztin közösség mindig hozzáadott értéket jelent, nemcsak a kétoldalú kapcsolatok terén, hanem a magyar társadalom egésze számára is.

Ezzel a szellemmel, lelkesedéssel és elhivatottsággal képviseli nagykövetségünk Palesztinát Magyarországon.